WellDone Resort authentiek eventplein

Authentiek eventplein

Extra beleving voor jouw event op het authentiek eventplein

Flexibele accommodatie

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsevenement, een bruiloft of een ander speciaal moment, het authentiek eventplein biedt een ongeëvenaarde ambiance en faciliteiten voor elk soort bijeenkomst. Kies voor de flexibele combinatie van historische charme, moderne voorzieningen en veelzijdige mogelijkheden voor allerlei soorten evenementen: van business events, via culturele festivals of culinaire evenementen en alles daartussenin. De locatie is slim voorzien van verschillende faciliteiten. Zo heb je alles bij de hand voor een vlot verloop van jouw event.

Wat maakt het authentieke eventplein zo uniek?

Het authentieke eventplein onderscheidt zich door zijn historische charme, moderne voorzieningen en veelzijdige programmering. Daardoor is het een unieke en levendige locatie voor allerlei soorten evenementen, inclusief vakantiewoningen, wellness en een wijnhuis.

Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar op het eventplein?

Ja, het authentieke eventplein biedt ruime parkeergelegenheid voor bezoekers, inclusief faciliteiten voor mindervaliden en beveiligde parkeeropties voor evenementen.

Kan ik het eventplein ook huren voor privé-evenementen?

Ja, het authentieke eventplein is beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere evenementen, waaronder bruiloften, jubilea, bedrijfsbijeenkomsten en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie over het boekingsproces en de beschikbaarheid.

Biedt het eventplein cateringdiensten aan?

Ja, in overleg en via een externe horeca-partner bieden we uitgebreide cateringdiensten aan voor evenementen op het authentieke eventplein. Dan kan gaan van buffetten en diners tot hapjes en drankjes. Neem vooraf contact op en merk dat ons ervaren team klaar staat om aan al jouw culinaire wensen te voldoen.

Hoe kan ik een evenement boeken op het authentieke eventplein?

Jouw evenement op het authentieke eventplein boeken, is eenvoudig. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en ons ervaren team zal je begeleiden bij elke stap van het proces.

Neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.