Pressotherapie: dé behandeling voor verbeterde circulatie en ontgifting

Geef je gezondheid een boost

Wat is Pressotherapie?

Pressotherapie, ook wel bekend als pneumatische compressietherapie, is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van luchtdrukmassage om de bloedcirculatie te verbeteren en toxines uit het lichaam te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals oedeem, spataderen, en het verminderen van cellulitis.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens een pressotherapie sessie worden speciale wraps of laarzen om de benen, armen of buik van de patiënt aangebracht. Deze wraps zijn verbonden met een apparaat dat gecontroleerde luchtdruk genereert. De wraps vullen zich afwisselend met lucht, wat een massage-effect creëert dat helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van lymfedrainage.

Voordelen van Pressotherapie

  • Verbeterde circulatiePressotherapie helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter naar de weefsels worden getransporteerd. Dit kan helpen bij het verminderen van zwellingen en het versnellen van het herstelproces na letsel.
  • Ontgifting van het lichaamDoor het verbeteren van de lymfedrainage helpt pressotherapie bij het verwijderen van toxines en afvalstoffen uit het lichaam. Dit kan bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn en vitaliteit.
  • Verlichting van spierpijn en vermoeidheidDe massage-effecten van pressotherapie kunnen helpen bij het verlichten van spierpijn en vermoeidheid, waardoor het een ideale behandeling is voor mensen met een actieve levensstijl of die herstellen van intensieve trainingen.

Hoe werkt de behandeling bij WellDone Resort?

Bij Welldone Resort bieden we professionele pressotherapie sessies aan, uitgevoerd door ervaren therapeuten. Onze geavanceerde apparatuur en ontspannende omgeving zorgen voor een comfortabele en effectieve behandeling die bijdraagt aan uw algehele welzijn.

Prijzen: hoeveel kost een traject?

  • 1 behandeling (30 minuten): € 50
  • 1 behandeling (60 minuten): € 75

De behandeling is telefonisch te boeken.

Bel naar +32 476 09 59 44 om je afspraak te maken